Hvem er vi?

Flemming Thorslund

AktivFinans ledes af Flemming Thorslund.
Flemming har mere end 25 års erfaring fra bankverdenen med både erhvervs- og privatkunder. Han har har tidligere været ansat i Andelsbanken (nu Nordea), Forstædernes Bank A/S (nu Nykredit), Amagerbanken (nu BankNordik) og Sparekassen Sjælland, hvor han sluttede som underdirektør.

Privat er Flemming gift med Sus, der er indretningsarkitekt og har sit eget firma. De er bosiddende i Holbæk og har sammen 2 voksne sønner, der begge har stiftet familie.

Mail: ft@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 2084 8252


Bente Kruhøffer

Bente Kruhøffer er ansat som finansrådgiver.

Bente har i en lang årrække været ansat i Danske Bank koncernen med fokus på rådgivning af privatkunder. Derudover har Bente også været tilknyttet revisionsfirma samt et tilsvarende rådgivningsfirma.

Hos AktivFinans tager Bente sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Bente tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat er Bente Kruhøffer gift med Per, der arbejder hos GSV og sammen er de bosiddende i Ringsted. Bente og Per har 3 voksne børn tilsammen, der alle har stiftet familie.

Mail: bk@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 2324 8030


Henrik Thougaard

Henrik Thougaard er ansat som finansrådgiver.

Henrik er oprindeligt uddannet i Sparekassen Sjælland og har 16 års erfaring fra bankverdenen. Derudover har Henrik været selvstændig erhvervskonsulent med speciale indenfor optimering og finansiering. Endvidere har Henrik erfaring indenfor økonomi og administration fra en mellemstor virksomhed.

Hos AktivFinans hjælper Henrik vores kunder med økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Henrik tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat har Henrik en kæreste og er bosat i Jyderup. Han har 3 børn i alderen fra 7 til 18 år.

Mail: ht@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 4230 2929


Uffe Rosenvinge Stigaard

Uffe Rosenvinge Stigaard er ansat som finansrådgiver.

Uffe har en bred erfaring at trække på. Han har senest arbejdet som assurandør, været selvstændig og tidligere arbejdet med fast ejendom såvel salg som finansiering.

Hos AktivFinans tager Uffe sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Uffe tager også gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Uffe er gift med Ulla og de bor i Karby på Mors. De har 2 børn, der begge har stiftet familie.

Mail: US@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 5338 1146