Hvem er vi?

Flemming Thorslund

AktivFinans ledes af Flemming Thorslund.
Flemming har mere end 25 års erfaring fra bankverdenen med både erhvervs- og privatkunder. Han har har tidligere været ansat i Andelsbanken (nu Nordea), Forstædernes Bank A/S (nu Nykredit), Amagerbanken (nu BankNordik) og Sparekassen Sjælland, hvor han sluttede som underdirektør.

Privat er Flemming gift med Sus, der er indretningsarkitekt og har sit eget firma. De er bosiddende i Holbæk og har sammen 2 voksne sønner, der begge har stiftet familie.

Mail: ft@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 2084 8252


Bente Kruhøffer

Bente Kruhøffer er ansat som finansrådgiver.

Bente har i en lang årrække været ansat i Danske Bank koncernen med fokus på rådgivning af privatkunder. Derudover har Bente også været tilknyttet revisionsfirma samt et tilsvarende rådgivningsfirma.

Hos AktivFinans tager Bente sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Bente tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat er Bente Kruhøffer gift med Per, der arbejder hos GSV og sammen er de bosiddende i Ringsted. Bente og Per har 3 voksne børn tilsammen, der alle har stiftet familie.

Bente dækker hele Region Syddanmark samt en del af Region Sjælland (postnumrene 4100-4296 samt 4600-6900).

Mail: bk@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 2324 8030


Henrik Thougaard

Henrik Thougaard er ansat som finansrådgiver.

Henrik er oprindeligt uddannet i Sparekassen Sjælland og har 16 års erfaring fra bankverdenen. Derudover har Henrik været selvstændig erhvervskonsulent med speciale indenfor optimering og finansiering. Endvidere har Henrik erfaring indenfor økonomi og administration fra en mellemstor virksomhed.

Hos AktivFinans hjælper Henrik vores kunder med økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Henrik tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat har Henrik en kæreste og er bosat i Jyderup. Han har 3 børn i alderen fra 7 til 18 år.

Henrik dækker hele Region Hovedstaden samt en del af Sjælland, nærmere betegnet postnumrene 1300-4070 samt 4300-4593.

Mail: ht@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 4230 2929


Uffe Rosenvinge Stigaard

Uffe Rosenvinge Stigaard er ansat som finansrådgiver.

Uffe har en bred erfaring at trække på. Han har senest arbejdet som assurandør, været selvstændig og tidligere arbejdet med fast ejendom såvel salg som finansiering.

Hos AktivFinans tager Uffe sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Uffe tager også gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Uffe er gift med Ulla og de bor i Karby på Mors. De har 2 børn, der begge har stiftet familie.

Uffe dækker hele Region Midtjylland og hele Region Nordjylland.

Mail: US@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 5338 1146

 

Administrationen

Gitte Wolfrom

Gitte Wolfrom er ansat som finansassistent.

Gitte har i mere end 30 år arbejdet som advokatsekretær på et advokatfirma og efterfølgende været ansat hos DiBaBolig. Begge steder har hun primært været beskæftiget med ejendomshandler. Herudover har Gitte været koordinator i Forbrugerrådet Tænk Gældsrådgivning i 3 år.

Hos AktivFinans tager Gitte sig blandt andet af kontakt med banker og finansieringsselskaber, udarbejdelse af dokumenter, diverse korrespondance, møder i fogedretten m.m.

Gitte er gift med Kim, der arbejder hos Tscherning, og de bor i Ringsted og har tilsammen 4 voksne børn, der alle har stiftet familie.

Mail: gw@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 3140 7743

Lene Borg

Lene Borg er ansat som sekretær/administrativ medarbejder.

Lene var tidligere i en lang årrække ansat som sekretær i Sparekassen Sjælland. Derudover har hun været ansat hos ejendomsmægler og advokat.

Hos AktivFinans tager Lene sig primært af markedsføring, herunder opdatering af hjemmeside, annoncering på Facebook, udsendelse af nyhedsbreve og administrative opgaver i øvrigt.

Lene er gift med Preben, der er gået på pension, og de bor i Holbæk. De har 2 voksne døtre, der begge har stiftet familie.

Mail: lb@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 2570 6955

Marianne Madsen

Marianne Madsen er ansat som bogholder.

Marianne, der er uddannet advokatsekretær, har sidst været ansat som bogholder/sekretær hos Benefit Fysioterapi i Holbæk, men har også erfaring fra en lang række andre virksomheder. Ved siden af jobbet hos AktivFinans laver Marianne også regnskab for Jyderup Dyvelfabrik.

Hos AktivFinans tager sig Marianne sig primært af bogføring for virksomhedens kunder.

Privat er Marianne bosiddende i Veddinge Bakker sammen med sin mand Henrik, der ejer Jyderup Dyvelfabrik. De har 2 voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra, og er i gang med at uddanne sig.

Mail: mm@aktivfinans.dk
Direkte tlf.nr. +45 3068 4248